Sponsoren

 

 

 

 

 

 

Leutjefestival 2012

Weer een spetterend feest

voor jong en oud

met muziek, poëzie, workshops en dans!

Ook dit jaar wordt op 5 mei op het Bernoulliplein het ‘Leutjefestival’ gehouden.

Alweer de achtste editie! Ideaal voor mensen die het massale van het 5 meifeest op Bevrijdingsdag in het Stadspark willen ontvluchten en kiezen voor het gezellige en kleinschalige van het Bernoulliplein.

Ook dit jaar biedt het programma van het Leutjefestival een aantrekkelijke mix van kinderactiviteiten, theater, muziek en dans. En dat vanaf 10.00 u. tot ongeveer 18.00 u.

Vanaf  9.00 u. vindt de gebruikelijke rommelmarkt plaats. De kleintjes kunnen  genieten van rondjes in de draaimolen.  Gedurende de hele dag kunnen kinderen zich uitleven op een springkussen. Voor hen is er ook een kindertheater.

Om ± 13.00 u. begint het middagprogramma, met diverse bands uit de stad. Dichters (begeleid door muziek) zullen voordragen uit eigen werk.

Het thema van dit jaar is duurzaamheid. Dit zal terugkomen in de diverse workshops. In het verlengde van ‘duurzaamheid’ ligt ‘leefbaarheid’. En om een prettig leefbaar Bernoulliplein te houden, moeten we er uiteraard voor zorgen dat ons mooie plein ook mooi blijft! Daarom roept de organisatie van het Leutjefestival alle deelnemers aan de traditionele rommelmarkt op om na afloop de niet verkochte spullen weer mee naar huis te nemen.

Net als de afgelopen jaren wordt de inwendige mens tijdens het Leutjefestival niet vergeten. Tegen vriendelijke prijzen zijn tijdens het hele festival allerlei etenswaren en drankjes te koop.

Het Leutjefestival is  hét alternatief voor mensen die kiezen voor het sfeervolle van een kleinschalig feest vol variatie op een gezellige locatie!

Kortom: ook dit jaar biedt het Leutjefestival een afwisselend programma voor jong en oud, met voor elk wat wils